AKSARAY / ESKİL - Hürmüz - Mustafa Mutlu İlkokulu

Okul Müdürü 0505 007 99 49
HÜRRİYET MAH. KÖŞK KÜME EVLERİ NO 97 ESKİL / AKSARAY
Vizyon
ÖĞRENCİLERİMİZE; İYİ BİR VATANDAŞ OLMALARI İÇİN GEREKLİ BİLGİ, BECERİ, DAVRANIŞ VE ALIŞKANLIKLARI KAZANDIRMAK. İLGİ, İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDEN İYİ BİR ŞEKİLDE YETİŞTİREREK HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK.
Misyon
ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA VE ANAYASADA İFADESİNİ BULAN ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE BAĞLI; TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ, AHLAKİ, İNSANİ, MANEVİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN ,KORUYAN VE GELİŞTİREN AİLESİNİ, VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN VE DAİMA YÜCELTMEYE ÇALIŞAN; İNSAN HAKLARINA VE ANAYASANIN BAŞLANGICINDAKİ TEMEL İLKELERE DAYANAN DEMOKRATİK,LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ´NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ YURTTAŞLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
08:40 - 14.25
KALORİFER
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 70 km, ilçe merkezine 35 km Aksaray il merkezine servis bulunmaktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı da Sultanhanı İlçesinden geliş-gidiş yapmaktadır.