AKSARAY / ESKİL - Hürmüz - Mustafa Mutlu İlkokulu

Hürmüz Mustafa Mutlu İlkokulu Dualarla Açıldı.

Hürmüz – Mustafa İlkokulu dualarla açıldı.

Açılış merasimini Eskil Kaymakamı Muhammed Said Bilgin’in kontrolünde Eskil Milli Eğitim Müdürlüğü organize ederken, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, YRP Eskil Belediye Başkan Adayı Şerafettin Meral, MHP Eskil Belediye Başkan Adayı Niyazi Alçay, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda misafir katıldı.

Rahmetli olan Hürmüz ve Mustafa Mutlu’nun hayrına ailesi tarafından yaptırılan ilkokulda Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu hayırsever vatandaşlara teşekkür ettikten sonra “Bu tür hayırlar ne güzeldir. Ne güzel hayırlı evlatlar bırakmışlar ve onlardan ardından böyle güzel işler yapıyorlar, ben kendilerine şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış merasiminin ardından Vali Kumbuzoğlu ve beraberindeki ekip okul içersinde incelemelerde bulundu.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:11 - Görüntülenme: 73